Diensten

Uw organisatie functioneert niet naar behoren?

In dat geval helpen wij u graag te analyseren waar het knelt. Een goed organisatie-advies benoemt de knelpunten, maar ook de acties die nodig zijn om eindelijk die essentiële stap verder te komen.

Effectief communiceren en snel schakelen

U zit middenin een veranderingsproces en zou de kennis van uw mensen graag vergroten. Bovendien bent u uit op een situatie waarin uw medewerkers onderling te allen tijden professioneel en zakelijk kunnen schakelen. Om dit te realiseren, is training een prima instrument. U streeft naar een professionele en effectieve organisatie. Dit wordt, naast kennis, voornamelijk bepaald door gedrag. Om het gewenste gedrag te realiseren, is coaching het middel bij uitstek. Hierbij wordt nadrukkelijk aansluiting gezocht bij het talent van de te coachen medewerker(s).

Werven en selecteren

In dat geval is een degelijke analyse van essentieel belang. Hierbij richten wij ons op de harde functie-eisen, maar ook op persoonlijke eigenschappen. Dit profiel wordt vervolgens vertaald richting arbeidsmarkt. Daarna selecteren wij voor u een beperkte groep geschikte kandidaten waaruit u de definitieve keuze maakt.

Interim

Voor een tijdelijke personele invulling, bieden wij u passende interim-kandidaten.

Outplacement

Soms is het noodzakelijk om afscheid te nemen van een medewerker of een groep medewerkers. Ook in dat geval bieden wij de uitkomst in de vorm van outplacement.